Inkonst

4/8
Malmö Pride: G*RLS NIGHT

Klubb för kvinnor av alla kön

Nattklubben för dig som queer, trans, butch, intergender, kvinna, intersex, femme & som vill släppa loss tillsammans i ett inklusivt space för kvinnor av alla kön & identiteter.

Line-Up
DJ NeyNey
DJ Matilda Lind
svärdslukerskan Anna Mariann

DJ NeyNey
Vanessa aka DJ Neyney är DJ, klubbarrangör och marknadschef på Moriskan. Hon har ett finger med i det mesta! 2010 startade hon musikkollektivet Femtastic, hon var med i den politiskt viktiga FATTA-kampanjen och släppt album med musikprojekt som KWAAI (Sydafrika) och FAM (Holland). Som DJ spelar hon en grym blandning av afrobeat, reggae och dancehall och hiphop/rnb och soul.

DJ Matilda Lind
Matilda Lind har varit flitig på framför allt Malmös DJ-scen
de senaste åren men även spelat runt om på klubbar i Stockholm och Göteborg. Matilda arrangerade förra årets G*RLS NIGHT och just nu är hon aktuell som resident på den egna klubben FLAKY tillsammans med K Delly på Moriska Paviljongen. Hip hop-paraplyet hålls brett och där ryms allt från gamla bangers och rnb till future bass och trap.

Malmö Pride är festivalen som sätter färg på sommaren i Malmö ända sedan 1995. Malmö Pride sprider både kunskap om HBTQIA (Homosexuella, Bisexuella, Transpersoner, Queera personer, Intersex-personer, Asexuella personer och andra som inte tillhör sexuella eller den binära könsnormen) och livsglädje till staden. Festivalen är en folkfest där HBTQIA rörelsen gör sina röster hörda, även för de som inte kan.

Arrangör
Malmö Pride