fbpx
Inkonst

29/10
MDW: A LITTLE BIT OF EVERYTHING

IVER & Inkonst presenterar "A LITTLE BIT OF EVERYTHING" under Malmö Dance Week

Har nånsin drömt om att försvinna in i en helt annan värld ett par timmar? Här får du chansen. En liten bit av allting är en kväll på Inkonst med både färdiga dansverk, work in progress visningar, konserter och livekonst. Fyra timmar av dans, musik, konst och kärlek.

Inkonst & Iver bjuder in till en kväll under Malmö Dance Week späckad av överaskningar.

Viktor Fröjd – FESTEN- performance + club
Erik Linghede – SOLO (WIP)
Maria Naidu – Line dance
Esther Kirabo – live music
Frida Rådlund – live art
Linda Hayford – MIRRORS (WIP)

More tba

ABOUT THE PERFORMANCES

FESTEN: PERFORMANCE + CLUB – VIKTOR FRÖJD

Publiksuccén Festen har spelats runt om i Sverige och är nu tillbaka i Malmö. Festen är en hyllning till människan och det sinnliga. Med housekulturen som outtömlig inspirationskälla skapar Viktor Fröjd ett verk som får publiken att gå in, men dansa ut.

SOLO (WIP) – ERIK LINGHEDE

Som dansare, koreograf och producent har Erik Linghede förnyat och vitaliserat danskonsten i Sverige. Under A Little Bit Of Everything gör Erik en work in progress-visning av Solo på Inkonst.

LINE DANCE – MARIA NAIDU

Hon har redan mött ca 1800 personer i kommunen och lärt dem att dansa linedance. Den 29e tar hon den sociala dansen till A Little Bit of Everything.

ESTHER KIRABO

Genom att väva samman jazzens lekfullhet med drömmiga R’n’B-beats och studsande UK garage-slingor drar Esther Kirabo in lyssnaren i ett mjukt och magiskt universum av neo-soul. Hon har tidigare körat bakom Eric Gadd och under sommaren turnerar hon ihop med Timbuktu och jazztrion MASAKA.

FRIDA RÅLUND – LIVE ART

Frida Rådlund (f.1993) är en Malmöbaserad textilkonstnär från Göteborg. Hennes konstnärskap kretsar kring att utforska textila tekniker som tuftning, vävning och textilskulptur i samband med teman om ömhet, längtan, sorg och svek. Frida Rådlund finner en stor fascination för kraften i känslor och maktlöshet som finns i mänskliga relationer, som formar detta genom färgglada levande textila verk.

MIRRORS (WIP) – LINDA HAYFORD

Har man besökt Malmö Dance Week de senaste året har man knappast missat henne. Linda Hayford är den hyllade franska koreografen och dansaren som ständigt rör sig framåt och på A Little Bit Of Everything for vi se henne rått och ärligt i sin process av det nya verket Mirrors..

Presented by Malmö Dance Week, Iver & Inkonst

Supported by: Kulturrådet, Region Skåne & Malmö Stad, Institut Francais Suède

 

MALMODANCEWEEK.SE