fbpx
Inkonst

20/5
Mira Eklund “Hilberts Hotell – Release of Loss”

Magiska konserter i oändlighetens hotell

Nytt Datum! Föreställningen är flyttad till 20e maj 2021. Biljetter köpta till 25e februari är fortfarande giltiga. Plus en extra föreställning insatt kl 16.30.

Magiska konserter i oändlighetens hotell

Vi är gäster bland vardagsrum och vårskogar, kyrkogårdar, puttrande kaffebryggare, borttappade katter, portaler, perceptioner, sorger och symboler, bland middagsbjudningar och flimrande nycklar. Här i oändlighetens hotell uppenbarar sig korridorer, toner kommer svepande från alla håll: röster, syntar, rytmer, pilar, pianon.
Hilberts Hotell är ursprungligen namnet på en modell som illustrerar egenskaper hos oändliga tal, konstruerad av matematikern David Hilbert. Med detta abstrakta oändligheters härbärge som fond skapar Mira Eklund tillsammans med videokonstnären Martin Malm en serie konserter och händelser som behandlar olika slags förluster – både vardagliga och mer djuplodande.
Upplev ett telefonsamtal till den andra sidan, en mässa för borttappade nycklar, en dronemusikal om försvinnanden och ett möte med Schrödingers katt. Det är ett allkonstverk med metafysiska förtecken, en popkonsert och en ljud- och videokonstvarieté.

Mira Eklund är ljuddesigner, musiker och skådespelare med bas i Stockholm. Hon har bland annat sjungit i bandet The Tourettes och blivit guldbaggenominerad för sin roll i Lisa Langseths film Hotell.
Av: Mira Eklund tillsammans med Martin Malm | Koreografi: Julia Kraus Dubeck |På scen:  Mira Eklund, Mårten Holmberg, Molly Håkansson och Paul Sigerhall, samt via etern: My Berg | Med stöd av Konstnärsnämnden, Kulturrådet och Göteborgs Stad

2 föreställningar med 8 personer i publiken:

Föreställningen börjar 16.30, kom gärna innan.
Föreställningen börjar 18.30, kom gärna innan.

Inkonsts bar är öppen
Längd föreställning: 90min
Entré: 165:-
Student/under26: 120:-
Förköp: Tickster (resterande biljetter säljs i dörren)
Vi tar bara kort som betalning i kassa/bar

Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang. Endast 8 personer i publiken på båda föreställningarna.