Inkonst

1/10
Mise en place – Banditsagor l Public Plot

Restaurangen är öppen och du är välkommen att ta del av menyn som utöver smak och doft är laddad med ett lager passion, yrkesstolthet och motsättningar.

DATES 1-30/10
SLUTSÅLD
PLATS VÄSTERGATAN, VÄSTERGATAN 16, 211 21 MALMÖ
90 min
Svenska

 

OBSERVERA ATT FÖRESTÄLLNINGEN TAR PLATS PÅ RESTAURANGEN VÄSTERGATAN – EJ PÅ INKONST

 På restaurangen Mise en place serveras en berättelse som smakar passion, yrkesstolthet och motsättningar. Med utgångspunkt i en samtida krogkultur satt i gungning undersöker Banditsagor arbetets och ägandets natur. Vilka typer av förhandlingar och konflikter äger rum på den trendiga restaurangen med genomtänkt meny baserad på lokala råvaror? Vad döljer sig bakom den familjära stämningen och hur påverkas upplevelsen om man som gäst samtidigt hör samtalen som pågår i köket?

Mise en place är köksfranska för förberedelserna inför dagens servering och betyder ordagrant “allt i ordning”, men vad händer när det ordnade förbyts i kaos?

Banditsagor är en Malmöbaserad fri teatergrupp som spelar för barn, unga och vuxna med utgångspunkt i det kollektiva berättandet. Med miljöspecifika föreställningar uppbyggda i nära möten med publik skapar Banditsagor teater i tron på styrkan i upplevelsen som uppstår i de rum där samtal redan pågår.

Public plot är ett arbetskollektiv som undersöker olika former för sceniskt berättande. Tidigare har Public plot satt upp Smålands mörker, Våld och pedagogik, bilföreställningarna Blue dreams och Gul framtid samt Kropp och straff och Vita nätter.

Credits
Henrik Bromander
John Hanse
Jonas Åkesson
Oskar Stenström
Anja Lek Paulsson
Moa Niklasson
Karin Auran Frankenstein
Frida Kärvegård