fbpx
Inkonst

29/3
Ordkonst scenafton: David Mårs & Agnes Lidbeck

Samtal mellan två debutanter och Anna Kallós

Författarna David Mårs och Agnes Lidbeck möts i samtal kring sina debuter, i ledning av moderator Anna Kallós.

Under Malmö Litteraturfestival möts två debuterande författare på Inkonst – Daniel Mårs och Agnes Lidbeck – för att samtala kring sina debuter “Simonillusioner” (Brombergs) och “Finna sig” (Norstedts) samt sina erfarenheter av och förväntningar på livet som författare. Moderator: Anna Kallós.

Daniel Mårs (1986) är uppväxt i Säter och bosatt i Malmö. Han är skribent på Dagens bok och litteraturredaktör för tidskriften Floret. Han medverkade i poesiantologin “Den sista fasta kontinenten” (2015) och släppte debutsamling Simonillusioner (Brombergs) 2017.
“Mårs har med sina illusioner format en stringent komposition som skildrar mötet med, och utvecklingen av, en identitet i regnbågens färger.” – Dalademokraten
Foto på Daniel: Stella Michaelsdotter

Agnes Lidbeck är född 1981 och bor i Stockholm. Hon har tidigare publicerat Farsan och jag i Lyrikvännen 5, 2015 samt Arvsmassa, Lyrikvännen 4, 2016. Finna sig kom på Norstedts, 2017.
“Agnes Lidbecks debut är en resonerande undersökning av ständigt omdebatterade kvinnoroller.” – Norstedts
Foto på Agnes: Göran Segeholm

Malmö Litteraturfestival är en organisk stadsfestival. Festivalen är öppen för alla och skapas av de arrangörer som vill vara med och göra arrangemang under dagarna. Årets tema är Utanförskap. Välkomna till en nyskapande festival!

Arrangör
Ordkonst Scenproduktion i samarbete med ABF Malmö