fbpx
Inkonst

20/9
Queerlequin – Releasefest

Musik, boksläpp och fest

Förlaget Genusredaktörerna välkomnar dig till en afton med musik, boksläpp och fest i den queera litteraturens underbara värld.

För att fira släppet av del 7-9 i bokserien Queerlequin vill vi bjuda in dig till en kittlande kväll i den romantiska och erotiska litteraturens tecken. Du kan förvänta dig allt som hör en bokrelease till – mingel, högläsning och bokförsäljning – men dränkt i glitter, normkritik, överraskningar och mystiska pseudonymer!

Sailor Barbie Army intar scenen och gör upp med patriarkatet en gång för alla.

Bita Yari läser politisk poesi som synar, avslöjar och gör motstånd mot kapitalismens skepnader.

Dessutom gästar Progg’n’Roll-bandet Träskfolk för att vända upp och ner på alla dina föreställningar om hur en bokrelease ska gå till.

Queerlequin vill erbjuda underhållande lösgodislitteratur utan heteronormativt förtryck, patriarkal propaganda, destruktiva stereotyper, exkludering eller gränser. Queerlequin vill erbjuda lättsam kiosklitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill erbjuda nöjesläsning som just Du kan identifiera dig med eller fantisera dig bort i. Queerlequin vill vidga det litterära utbudet och inkludera fler i romantiken, erotiken och kärleken.

Queerlequins hemsida

Arrangör
Genusredaktörerna

  • 20/9 2016
  • 19.00 start 19.30
  • Gratis
  • 18 år