fbpx
Inkonst

21/4
Rendez-vous pres. mobilegirl [de] + ishi vu

Rendez-vous är tillbaka°

*** mobilegirl [DE] ***
https://soundcloud.com/mobilegirl

Mobilegirl har rötterna i München men är numera bosatt och verksam i Berlin. Som producent har hon utmärkt sig med flertalet utmanande elektroniska dansanta remixer av klassiska R&B-tracks av bl a J-Lo och Missy Elliot. På senaste är hon aktuell med sin debut-EP ”Poise” som kom ut i november. Den Staycore-kopplade artisten är kanske mest omtalad bakom spakarna där hon är känd för sina energiska och genre-överskridande mixar. Med en Asien-turné, flertalet Boiler Room-set och festivalspelningar i bagaget så ser vi fram emot att ta emot henne på Inkonst!

*** ishi vu (glum trigger) ***
https://soundcloud.com/ishivu

Göteborgs drömvävare nummer 1 började göra musik på gymnasiet med hjälp av lite piratad mjukvara och ett öppet sinne. Några år senare har han släppt musik på labels som Omena, Trunkfunk och Studio Barnhus. I våras kom första släppet på egna labeln Glum Trigger. På nya EP:n “Planet Of Death” tar han ännu en gång med oss på en resa in i det vackert abstrakta. Förvänta er något liknande på Inkonst.

*** So&Such ft. Lautaro Cubilla ***
https://soundcloud.com/soandsuch

Häng med på en jorden runt-resa med Malmös snällaste kollektiv So&Such i perfekt sällskap av allas vår favorit Lautaro Cubilla aka Hispanic At The Disco. Bas från underjorden, melodier från himlen – en perfekt rendez-vous helt enkelt.

Arrangör
So&Such, Inkonst