fbpx
Inkonst

4/2
Resident Opening Night: Abyss, Apeiron Crew & Spazio

Överdådig premiärkväll med hela regionens klubbförsamling.

Too much of a good thing can be wonderful. (Mae West)

Valfrihet är ett dubbeleggat svärd ty den som väljer något väljer i samma rörelse bort något annat. Till vår premiärkväll för Inkonsts klubbresidents så valde vi därför att inte välja alls. Alla ska spela. Det innebär att ni, kära klubbesökare, också slipper välja för ni kommer få ta del av allt: Spazios oöverträffade dansglädje, Apeiron Crews råa energi och Abyss-gängets skitiga underjord. Det är blandad sås och allting på, och vill ni inte ha det på det viset så fortsätter ni bara norrut längs Bergsgatan och svänger sedan in på Föreningsgatan tills ni kommer till Helsingborg.

De olika konstellationerna kommer byta runt med varandra under kvällen för att skapa en så rolig och mångskiftande klubbupplevelse som möjligt. Så kom tidigt och gå aldrig hem för det här kommer bli en omåttlig technoorgie som hade glatt självaste Caligula.

Ändå är det här bara är början, för i och med denna fest går också startskottet för Inkonsts fullspäckade klubbsäsong. Vi misstänker att vi kommer ses en hel del i vår.