fbpx
Inkonst

28/2
SEXA med Saga & Marco

Livesändning av podcast om relationer.

Nu har vi värmt upp med tema lust! Otroligt glada över alla som kom och hade sin fredags-aw med oss! Vi rör oss nu vidare mot relationen. Den till andra och den till dig själv. Relationer, underbart, fruktansvärt och för de flesta oundvikligt. Kärleks, vänskaps, sexuella, hatiska, älskande, platoniska alla dess former tar vi oss an men fokus ligger som vanligt på sex.

Kom och dissekera relationer tillsammans med oss, Saga & Marco. Vi tar med oss samtalet från vår podd sexa med Saga & Marco (ni hittar den där podcasts oftast finns) ut i vimlet på Inkonst. Vi vill prata med er om era relationer, andras relationer, drömrelationen och mardrömmen. Vilka former kommer relationer ta i framtiden? Kan den fria relationen vara den trygga relationen? Kan vi känna sexlust efter vad som känns som 100 år i samma relation? Varför blir vi nästintill psykotiska i förälskelsen?

Det blir en kväll med frågor och svar. Såväl från oss som från er. I en anonym livestream kan ni skicka frågor och kommentarer löpande under kvällen. Ställ gärna dina frågor till oss redan nu via DM på Facebook eller på våra Instagramkonton (Marco / Saga) eller på gör det anonymt på plats.

Vi kommer även att spela era sexigaste låtar som ni kan lägga till redan nu på den här Spotify-listan.

Eventet sänds även live på Instagram men absolut bäst förutsättningar att interagera med oss finns på plats så vi hoppas att många av er vill komma fysiskt!

Välkomna!
Marco Vega & Saga Om Sexologi