fbpx
Inkonst

13/8
SKÖRD: HARDCORE SKÖRDEFEST

Vi har plöjt våra bördiga subkulturella marker och valt ut några av de mer spännande grödorna ur Malmös ymnighetshorn.

I år har åkrarna producerat intensivt läckra rotfrukter i genrer som ofta har HARD som prefix, gärna CORE som suffix och alltid massvis av SKOJ:

BABYLON BARSEBÄCK [SKÖRD] har vid det här laget ett relativt långt rättesnöre genom musiken med en bredd av släpp och stilar i ryggen. Dock på senare år har demonen från Skånes västkust trollat fram allt mer extrema varianter av dansmusikens periferier både i sina produktioner och DJ-sets. Räkna med en hisnande berg-och-dalbana genom blodigt gabber och breakcoremoshande, svettig speedcore och glädjetårar under hela resan! Barsebäck styr även spakarna på tröskan som är SKÖRD.
BC: https://bbbk.bandcamp.com

BROTTSOFFERFONDEN [ANAKHONDA] är ett förhållandevis nytt tillskott på Malmös musikmarker men har redan hunnit imponera på många öron med sina produktioner. Med öra och sinne för tuffa texturer och skallebankstempon men också en härligt ärlig känslosfär kan det bara bli underbart intensivt och euforiskt, det vill säga när hardcore-tänket gör sig bäst! Brottsofferfonden är även en del av Anakhonda som likt ormen i lustgården lockar fram de bästa av fester ur Malmös underjord.

SVENNE SPJUT [ANAKHONDA] har också redan hunnit placerat sig på Malmös stjärnhimmel som en pålitlig leverantör av techno och trance à la fartglajjor. Med vinkelformiga tillika effektiva produktioner som kan aktivera även de stelaste av ben och kroppar har dem som haft turen att dansa runt hans totempålar endast haft lovord att komma med. Som bilen i Back to the Future kommer sulorna brinna för det här går inte att stå still till! Även Svenne Spjut ligger bakom Anakhonda och deras hålligång!

GINA040

SKÖRD är en nollbudget-label och spegling av den närodlade subkulturen – en platform för artister som vill behålla sin kontroll och rätt över sin musik samt utforma hur den släpps utan marknadsorienterade värderingar och förutsättningar.
Välkomna till vår HARDCORE SKÖRDEFEST!