fbpx
Inkonst

17/6
So&Such: DeadHype, Zap Holmes, Choys, Sigge Falk B2B Olly D

Underjordisk, energisk, bas-tung musik från Berlin-kollektiv

Berlin-baserade kollektivet DeadHype kommer till Sverige för första gången. Förvänta dig energisk, bas-tung musik som blandar underjordisk musik från världens alla hörn.

DeadHype (DE)
DeadHype sätter för första gången fötterna på svensk mark och tar med sig hela arsenalen – genom att bjuda på en upplevelse i såväl ljud som bild. De är kända för sina tempofyllda DJ-set med musik hämtad från undergroundscener i världens alla hörn, och deras mångfald och globala influenser har gjort sig populär inom klubbscener från LA till Seoul. Kollektivet har delat klubbar och festivalscener med Skepta, Brodinski, Bok Bok, Sam Tiba, Teki Latex och Tommy Genesis för att nämna några. De är residents på Berlin Community Radio (DE) och Internet Public Radio (MEX). Och du kan höra exklusiva mixar på Boiler Room, Radar Radio (UK) och Seoul Community Radio (KR). Detta har skapat dem ett rykte som tungviktiga kuratorer av nya musik.

Zap Holmes
Med förtrollande ljudlandskap bjuder Zap Holmes in oss till en värld fylld av ett distinkt genomgående sound i hans produktioner. Som aktiv producent och DJ i en del av kollektivet Extragalactic Sounds i Göteborg besöker han nu Malmö.

Choys
Choys har varit aktiv i södra Sveriges nattliv under det senaste decenniet – både med mikrofon i hand och bakom skivspelarna, och är ett bekant ansikte för många. Som en av grundarna bakom kollektivet So&Such tar han spakarna och blandar kvällens UK-sound med egna favoriter i trap och future beats.

Sigge Falk b2b Olly D
Allt från 2-step från 98′, garage och grime från tidigt 2000-tal, och rakt vidare in i tung basmusik. Förvänta er osläppt material, aldrig tidigare hört i Sverige – och endast bangers, inget annat.

Arrangörer
Slackin’ Crew & So&Such

 

  • 17/6 2017
  • 23.00–03.00
  • 100:- gratis innan 23.30
  • 18 år