fbpx
Inkonst

26–27/4
So&Such Club night: Ikonika & Mod Sens

EFTERSLÄPP INTONAL #1

Intonal är det finaste vi har i Malmö, näst efter stenugglan mitt emot Myrorna på Ystadsvägen. Men vi vet att folk som jobbar inte har möjlighet att gå på allt, och folk som inte jobbar inte alltid har råd att ta del av hela vår vansinniga lineup. Därför erbjuder vi varje år eftersläpp på fredagen och lördagen så att man åtminstone får dansa ut festivalen tillsammans med oss. 

Ikonika är en av UK-scenens största stjärnor och hennes debut ’Please’ på legendariska Hyperdub 2008 räknas som en milstolpe i den brittiska underjorden. Därefter har det blivit ett mängd släpp på olika bolag – inte minst hennes egna Hum + Buzz – men när det kommer till album så har hon alltid varit Hyperdub trogen. Och vem skulle inte vara det om en finge. Storartad melodisk dansmusik som spränger alla genregränser. En riktig bombnedslag i Malmö överhuvudtaget. Fast på ett kul sätt denna gång. 
Det numera prisbelönta So&Such-kollektivets egna Mod Sens är den som sätter stämningen innan Ikonika. Det här kommer att vara hans live-premiär efter att ha släppt debut EP:n ’Home’ tillsammans med So&Such. En Ep som lovar filmiska beats och glitchigt dansgolvsglitter!