fbpx
Inkonst

23/9
Spazio 6 år

Spazio Soundsystem all night!

Efter ett långt sommarlov är vi tillbaka i Malmös bästa klubblokal för att fira 6 år som klubb. Kalaset blir kravlöst men färgrikt och vi lovar att vässa vaxen, klippa naglarna och föna håret för att nå en garanterat toppad stämning. Enkelt uttryckt: bara kom!

På 6 år hinner Venus snurra runt solen 10 gånger. Ungefär lika lång tid tog det för Spazio att lära sig att den gamla myten – mer rök, bättre fest – inte nödvändigtvis stämmer i alla lägen, (eller gör den det?). Den lärdomen, tillsammans med mycket annat, tänkte vi fira när vi i höst går in på vårt 7:e klubbår. Vi gör det i Malmös bästa klubblokal, med förhoppningen att alla vi känner och alla vi inte känner gör oss sällskap. Ljudet under kvällen står ett närapå fulltaligt Spazio Soundsystem för.

Spazio soundsystem spelar en eklektisk blandning av elektronisk musik. Med fokus på dansant musik, och en grund i techno och house – men alltid nära till diverse närliggande genrers; IDM, breakbeat, electro, disco. Är det bra, blir det spelat!

Arrangör
Spazio Social Club