Inkonst

15/6
Spazio records: M Jupiter

Börft-artist live och DJ

Malmö lider som bekant av sitt gamla Industrisemester-komplex och stänger ner så fort det blir över 17 grader trots att ölhaken kring Möllan svämmar över med folk. Men inte vi. Istället lanserar Inkonst sin sommarklubbssatsning tillsammans med Malmös bästa klubbcrews. Varje lördag under juni och augusti kör vi:

Billigare inträde
Billigare TT
Öppet till klockan 05
Överraskningar

Sommaren är räddad!

Spazio är tillbaka på hemmaplanen Inkonst i sommar för att ha det gott! Passande nog har vi med oss en av världens främsta experter på att skapa en god stämning:

M JUPITER (Börft/käfTen) – live & DJ
När Marinens Musikkår bildades år 1682 i Karlskrona kunde inte ens Karl XI ana vilka långtgående konsekvenser bildandet skulle få i historieskrivningen. Beslutet, då grundat i en önskan att effektivare tvinga bönderna till kyrkan, brukar av dagens forskare pekas ut som startskottet till den rörelse som därefter skulle komma att färdas långt bortom nationens gränser; ja till och med bortom stratosfärens skimrande lager. Vi talar förstås om den svenska elektroniska musikens epicentrum – Blekingesoundet! M Jupiter är född, fostrad och bosatt i denna bördiga miljö. Karlskrona-sonen har de senaste åren inte bara förvaltat det anrika historiska arvet han föddes till att förvalta – utan han har både förfinat och förnyat skärgårdens ljudlandskap. Med en diskografi som inbegriper både släpp på Börft, där han nu är aktuell med nytt släpp, och käfTen, har han visat omvärlden att han är att räkna med en lång tid framöver. Vi är givetvis enormt glada över att kunna presentera denna Karlskrona-konnässör i både ett live- och ett DJ-framträdande!!

Warmup:
Spazio Soundsystem