fbpx
Inkonst

28/9
Tin Man + HOS + Pommes 94

Acid för bultande hösthjärtan

Horder med mer eller mindre kända acid-entusiaster har försökt men ingen har riktigt lyckats få de dyrbara silvermaskinerna från Roland att sjunga med sådan själfullhet som Tin Man. Den numera Wien-baserade artisten skruvar fram toner som inte bara får kroppar att dansa, utan även små grå hjärnceller. Det här är djupt emotionell dansmusik som bjuder in till såväl slutna ögon som öppna hjärtan. Och det är live, direkt från en modern acidvirtuos till er.

Vi kör en speciell kombobiljett för både Tin Man och Kontra-Musik: Haruka som är på fredagen – 170 pix för båda! Köp biljett här

Öppnar för denna dignitet gör HOS. Löst knuten till Bricolage-gänget som gjort några riktigt spännande fester i Malmö, har Herman framträtt som en av stadens mest intressanta DJ:s. Stor musikalisk bredd och en sylvass känsla för vad som svänger, oavsett genre. Efter spelningar på Libra och Parasit är det hög tid för HOS att ta sig an vårt stora klubbgolv. Om ni inte älskar att ha tråkigt så kom i tid.

Pommes 94 kommer se till att ingen som rasar ut på Bergsgatan på morgonkvisten har en torr t-shirt eller ravetopp. Vi brukar skriva ”you know the deal”, men efter förra festen här på Inkonst med Pommes-gänget så undrar vi om alla verkligen gör det? För det är inte bara ett fantastiskt klubbcrew vi pratar om. Med två släpp på egentitulerade skivbolaget så har Pommes 94 växt till en betydande musikalisk kraft i regionen. Men visst kommer det bli maxat, det behöver ni inte oroa er för.