Inkonst

16/12
Tlön :: Dream baby

Premiärnatt med sagolik lineup.

Dream Baby är en installation du kan dansa i, en resa där du bjuds in att delta från början till slut. Tlön bjuder in högkvalitativa experimentella musikakter till sin dröm om hur musik kunde upplevas.

Efter att ha integrerat klubbar med interaktiva installationer i deras egna Studio Tlön bjuder nu performancekollektivet in till premiär på Inkonst med en sagolik lineup.

Marlena Lampinen är en sann virtuous som obehindrat rör sig mellan drömska ljudlandskap och hypnotisk techno. Marlena dyker ständigt upp på de mest intressanta platserna för samtida musik, från Intonal och Norbergfestivalen till Way out West, medgrundare av det hypade skivbolaget Moloton.

Fredrik Hasselgren är en musikalisk magiker och multitalang som utmanar gränserna för vad dansmusik kan vara. Som Skin Hologram pulserar han genom drömlika, djupgående synthtoner. Med sitt eget namn producerar han högkvalitativ, rå techno. Medgrundare av den legendariska raveklubben FLOAT i Stockholm. Den första rekommendationen av Malmö Antenn.

Tlön https://www.facebook.com/tlonkcultur/
Marlena Lampinen : https://soundcloud.com/wildlife-radio/marlenalampinenglobetrotters 
Skin Hologram https://open.spotify.com/artist/0LQTlQPCxOxQhchP6gl2UJ
Fredrik Hasselgren https://soundcloud.com/hsselgren

https://soundcloud.com/wildlife-radio/marlenalampinenglobetrotters

 

Arrangör
Tlön