fbpx
Inkonst

11/10
WIP #4

En jäkligt trevlig work in progress-bar för artister och verk ‘in the making’.

Efter succén förra året huserar Inkonst åter igen WIP, en scen med låg tröskel och högt i tak där artister kan visa, testa och dela med sig av sitt pågående skapande, samtidigt som publiken får en smygtitt rakt in i den kreativa processen och möjlighet att höra hur artisten funderar kring sin konstnärliga process.

Inkonst upplåter med WIP sin scen till sånt som är fint, fult, färdigt eller precis i startgroparna. Och så vill vi så klart dricka öl och och ha det jäkligt trevligt!

Vår alldeles egna dragartist/konferenciersproffs Ziggi Willpower kommer att guida dig genom alla kvällarna och intervjuar artisterna i sin mikro-talkshow.

Artist?
Vi välkomnar brusiga ljudlandskap, glittriga trikåer, tunga beats, skeva monologer och allt annat som kan tänkas florera i huvudena på Malmös aktiva konstnärer. Scenen är din! Läs mer och anmäl dig här.

Publik?
Kom och häng, drick nåt gott, lyssna och titta! Vi uppmuntrar alla; så väl publik som konstnärer att öppna upp för ett samtal kring verken – ställ frågor, kommentera, inspirera!

https://youtu.be/uYQEsxc9Phc

WIP är ett experiment för att öka kontaktytorna inom det lokala kulturlivet som sträcker sig utöver de enskilda konstformerna. I kölvattnet av tidigare omgångar av WIP har nya samarbeten uppstått; både mellan deltagande konstnärer och Inkonst. Ett exempel är Inkonst ”Powder Room” med artister som RO-E och Yari Blue, som bägge deltog i WIP 2018.

Med WIP vill vi på Inkonst uppmuntra till möten mellan aktiva konstnärer i Malmö, och ge dem och publiken möjlighet att kika in i varandras kreativa processer. Vi vill upplåta våra scener till sånt som är fint, fult, färdigt eller precis i startgroparna och skapa förutsättningar för hållbara konstnärsskap i staden.
Med stöd av Sparbanksstiftelsen

Sparbanksstiftelsen

  • 11/10 2019
  • 20:00-22:30
  • Fri entré