fbpx
Inkonst

20/12
WIP #6

En jäkligt trevlig work in progress-bar för artister och verk ‘in the making’.

Efter två fantastiska WIP-kvällar i höst med 8 helt underbara artister på scen är det nu dags för säsongsavslutning.

WIP är en scen med låg tröskel och högt i tak där artister kan visa, testa och dela med sig av sitt pågående skapande, samtidigt som publiken får en smygtitt rakt in i den kreativa processen och möjlighet att höra hur artisten funderar kring sin konstnärliga process. Inkonst upplåter med WIP sin scen till sånt som är fint, fult, färdigt eller precis i startgroparna. Och så vill vi så klart dricka öl och och ha det jäkligt trevligt!

Vår alldeles egna dragartist/konferencierproffs Ziggi Willpower guidar dig genom alla kvällarna och intervjuar artisterna i sin mikro-talkshow.

Artist?
Vi välkomnar brusiga ljudlandskap, glittriga trikåer, tunga beats, skeva monologer och allt annat som kan tänkas florera i huvudena på Malmös aktiva konstnärer. Scenen är din! Läs mer och anmäl dig här.

Publik?
Kom och häng, drick nåt gott, lyssna och titta! Vi uppmuntrar alla; så väl publik som konstnärer att öppna upp för ett samtal kring verken – ställ frågor, kommentera, inspirera!

Artister

Artisterna för kvällens WIP annonseras här och på facebook de kommande veckorna.

https://youtu.be/qtrMgxQT_Ac

WIP är ett experiment för att öka kontaktytorna inom det lokala kulturlivet som sträcker sig utöver de enskilda konstformerna. I kölvattnet av tidigare omgångar av WIP har nya samarbeten uppstått; både mellan deltagande konstnärer och Inkonst. Ett exempel är Inkonst ”Powder Room” med artister som RO-E och Yari Blue, som bägge deltog i WIP 2018. Med WIP vill vi på Inkonst uppmuntra till möten mellan aktiva konstnärer i Malmö, och ge dem och publiken möjlighet att kika in i varandras kreativa processer. Vi vill upplåta våra scener till sånt som är fint, fult, färdigt eller precis i startgroparna och skapa förutsättningar för hållbara konstnärsskap i staden.

Ett koncept utvecklat av Inkonst med stöd av Sparbanksstiftelsen

  • 20/12 2019
  • 19.30–22.30
  • Fri entré
  • 18 år