Inkonst

26/11
Inställt | WIP #9

En jäkligt trevlig work in progress-bar för artister och verk 'in the making'

På grund av de nya strängare restriktionerna och den ökade smittspridningen ställs tyvärr detta arrangemang in.

///

WIP bjuder in till säsongsavslutning. Denna gång blir det musik som ekar från den djupa rymdoceanen, tunga elektroniska ljudlandskap, dansfilm inspirerad av japanskt 80-tal och lite mer…

WIP är en scen med låg tröskel och högt i tak där artister kan visa, testa och dela med sig av sitt pågående skapande, samtidigt som publiken får en smygtitt rakt in i den kreativa processen och möjlighet att höra hur artisten funderar kring sin konstnärliga process. Inkonst upplåter med WIP sin scen till sånt som är fint, fult, färdigt eller precis i startgroparna. Och så vill vi så klart dricka öl och och ha det jäkligt trevligt!

Dragartisten och konferenciersproffset Ziggi Willpower kommer guida dig genom kvällarna och intervjuar alla artister i sin mikro-talkshow.

Artister
Deep Space Ocean handlar om perspektiv. Från det lilla till det stora och allt i kontrast till vartannat. Musiken består av vanliga låtstrukturer och texter från ett inre universum, men också experiment med field recordings och annat samplat material. Ibland tunga rytmer, ibland mjuka pianoslingor. Det visuella består av timelapses av natthimlen, solförmörkelser och andra experiment som matchar känslan i musiken.
Från Inkonst studios residens kommer Håkan Lindén och presenterar en mycket liten slice av ett inre och ett yttre universum.

illviðri
Med tunga elektroniska toner skapas ett melankoliskt rum där musiken delar plats med det meditativa. Stora ljudlandskap varvas med svävande världar, där det interna ges utrymme. Efter fem år av klassisk komposition har Philip Gleisner startat upp illviðri där elektroniska ljud ligger i fokus, med idén från den klassiska världen om att musiken och magin skapas på plats, på scen.

Vill du spela på WIP?
Vi välkomnar brusiga ljudlandskap, glittriga trikåer, tunga beats, skeva monologer och allt annat som kan tänkas florera i huvudena på Malmös aktiva konstnärer. Scenen är din! Detta är sista WIP för i år, men är du intresserad av att stå på vår scen nästa år kan du anmäla dig här.

På våra arrangemang med fri entré behöver du inte reservera plats eller anmäla att du kommer, men vi rekommenderar att du kommer i tid.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.