Inkonst

24/5
LIBRA

We want YOU!

Libra är svaret på frågan ”vart fan ska vi ta vägen då?” när det stängs ner klubbar, hyror höjs och replokaler gentrifieras bort som aldrig förr i Malmös historia. Framförallt drabbar denna beräknande förstöring av stadens kulturlivs nya och unga artister. På Libra öppnar vi upp Inkonst för grymma men oetablerade klubbakter som förtjänar bättre. Innehållet kommer vara opretentiöst och blandat men handplockat. Dans, stök och lokalt odlad musik, fresh from the oven. Det blir kul helt enkelt!

Ninoosh (live)
Grundare av Synth Babes, Abletonfrämjare och allmän drivkraft i att få Malmös musikscen att gå framåt. Det finns många anledningar att gilla Ninoosh, men just denna kväll skiter vi i detta.
Ninoosh liveset är så sjukt bra att vi MÅSTE låta er höra detta. På allvar. Gillar ni bra musik gillar ni detta.
Kali
Hur ska en klubbarrangör boka en dj som kan göra en smidig övergång från ny experimentell konst/performance/musik/vad nu WIP råkar vara just denna gång? Jo, det är enklelt. Boka Kali.
Vissa säger att Kali spelar musik som överraskar. Vi på Libra tycker att detta är total bullshit. Kali är extremt konsekvent i att alltid spela det som behövs för stunden, och det är nästan alltid något oväntat som behövs.

DJ HUGE
Bricolage #1. Ni som var där ni vet. Ni andra kan få höra DJ HUGE spela hos oss. En av stans bästa nya talanger som har bättre koll på kvalitetsmusik än 90% av alla profiler/legender/whatever.

Kalevi Palomäki
Har som livsverk att starta så många klubbar som möjligt och att ständigt höja ribban för konstnärliga nivån på en klubbkväll. Men innerst inne är han bara en brytrejvare med för många skivor. På Libra blir det bangers, kaos och dekandens. “Det var på tiden” tycker han själv.

*WIP blir tyvärr inte denna gång, vi laddar inför hösten.